En kurs som får dig att bli en mästare på att hantera dina anteckningar i appen OneNote som är en del av Microsoft 365. 

Din dagliga anteckningssida 

Kursen fokuserar på att du ska lära dig hantera din lösa information, t.ex. text, audio, skärmbilder, etc., på ett strukturerat sätt. På så sätt kan du bli effektivare i ditt arbete, med följderna att du frilägger hjärnkapacitet för att fokusera på det som är viktigt för dig (kreativitet, empati, innovation, etc.).

Du kommer lära dig använda appen OneNote, som är en del av Microsoft 365, genom att bli coachad i att ta till dig beteendet att skapa en anteckningsida (istället för att bli lärd vilka funktioner som finns, vilket du kommer att göra ändå när du vill väl etablerat beteendet).

Läs mer om denna rutin

Magnus Fälth

Kursledare

Hej!

Mitt namn är Magnus Fälth och jag jobbar som coach för Microsoft 365. Det är jag som är kursledare för denna kurs, och som kommer coacha dig åtminstone de första 5 dagarna.

Jag har en passion för effektiv hantering av information, och har utforskat och lärt mig Microsoft 365:s appar utan och innan. Jag drivs av att hjälpa människor att genom apparna i Microsoft 365 få bättre hantering av sin information, och därigenom uppnå ett förbättrat resultat och välmående.

Översikt av kursen

Genom denna kurs får du hjälp med att etablera rutinen "Din dagliga anteckningssida" i appen OneNote som en automatisk vana.

Varje dag kommer du få ett chattmeddelande av din coach, med frågor och relevanta tips. I det dagliga meddelandet får du en länk till en kortare video (3-4 min), som går igenom 3 delar:
 
1. Hur det har gått för dig med utförandet av rutinen och vad en syftar till
2. Om vaneskapande rent generellt, där våra tips bygger på moderna neuropsykologi
3. Någon kraftfull funktion från appen OneNote som kommer kunna hjälpa dig bli en mästare över dina anteckningar

Under 5 veckor går vi igenom alla viktiga funktioner i OneNote, och coachar dig till att anamma de centrala rutiner och beteenden som du behöver för att bli en mästare över dina anteckningar. 

Kursens upplägg

John Englund

Platschef, Chefs Fresh i  Malmö

Bra utbildning, fast att man jobbar på för full med sitt vanliga har man möjlighet att följa med på ett bra sätt. Lagom mycket information, filmerna är riktigt bra och kanon att man kan pausa samt att spela upp dom igen om man råkar bli störd av en kollega :-)

Pris för kursen

  • 3 månader
  • 1000 SEK

    Du får tillgång till kursen i 3 månader

    Köp nu
  • Dagligt meddelande från din coach
  • Tillgång till teknisk hjälp
  • Deltagande på livemöte varje vecka
  •