Vanliga frågor och svar

Nedan hittar du svar på vanliga frågor.

Vi riktar oss till svenska redovisningbyråer som är certifierad enligt Srf konsulterna (REX).

Ja, det stämmer att vi har ett nyhetsbrev. Vi delar med oss av tips och kunskap om hur redovisningsbyråer kan använda Microsoft 365 för att effektivisera sin verksamhet (och därigenom sparat tid, energi och pengar). Du kan använda denna direktlänk för att skriva upp dig på vår lista.

Ja, det stämmer. Vi har tagit fram en applikation för REX (som är standard av Srf konsulterna) där kunduppdragen på ett strukturerat vis går genom REX olika faser. Vill du se hur denna lösning fungerar så rekommenderar vi vår videoserie på 4 delar (se toppmenyn för en länk). Våra kunder menar att REX-applikationen hjälper dem att spara tid, energi och pengar. 

Jadå, det går bra. För att boka möte med oss, gå till vår bokningssida här: 30 minuter med Magnus

Jo, vi är både utbildade och certifierade coacher och vår grundare Magnus är riktigt fascinerad av den kraft som finns i coachingen. I vår internationella gren (se coachoffice365.com) använder vi coaching som metod fullt ut, då vi hjälper våra klienter att ta fram och använda en andra hjärna (eng: second brain) i Microsoft 365. För våra tjänster för redovisningsbyråer kan vi använda coaching omvår kund önskar det.